Tijdens de ledenvergadering van 17 november heeft Doe mee! de kandidatenlijst voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Met 4 nieuwkomers in de top 10 kiezen we voor een mooie mix van nieuw talent en ervaring. Eerder werden Joke van der Graaf en Berend Buddingh al gekozen tot duo-lijsttrekker.

Joke van der Graaf:Ik ben ontzettend trots op al die fantastische kandidaten die we op onze lijst hebben. We wilden graag een lijst met vernieuwing, een mooie verhouding man/vrouw en een goede spreiding over heel Molenlanden. Met deze lijst is dat gelukt!”

Hoogste nieuwkomer op de lijst is Naomi Kok (26 jaar) uit Bleskensgraaf. Andere nieuwkomers in de top 10 zijn Bob Brokking (6e plek), Anne Marie Mollema (9e plek) en Maarten van Helden (10e plek). De top 10 bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Johan Quik, Mario de Lijster, Ruud van Rijn en Wilma de Moel.

Berend Buddingh’: “We zijn erin geslaagd om een ploeg samen te stellen die straks echt kan knallen in de campagne. Ik ben enorm trots dat we ons team hebben weten aan te vullen met sterke kandidaten uit Bleskensgraaf, Noordeloos en Hoornaar in onze gelederen hebben. Inwoners van onze dorpen en stad kunnen bij Doe mee! nu bijna overal op een lokale kandidaat stemmen.

Klik hier om de lijst te downloaden