Na de try-out in Nieuw-Lekkerland ben je op zaterdag 18 december welkom om met het team van Doe mee! te wandelen door Arkel. We starten op 9.30 uur op het Raadhuisplein en maken een rondje Arkel van ongeveer een uur via de Prinses Beatrixstraat, de Prins Hendrikstraat naar de Dreeslaan. Verder gaan we naar de Triangelstraat, de Harpstraat en via de Prinses Margrietstraat gaan we weer terug naar het startpunt.
Graag willen we onderweg van je horen hoe jij staat in de onderwerpen, die de Arkelnaren bezighouden zoals het behoud van het loket van de gemeente (servicepunt).
Heb jij iets waar je met ons over in gesprek wilt komen? Dan zijn we benieuwd waar jij in Arkel voor gaat. Zelfs als je geen vragen hebt, dan kun je zonder poespas gezellig mee wandelen.
 
Berend Buddingh: “Door de maatregelen rondom Covid zoeken we een veilige manier om met inwoners in gesprek te komen. Na het succes met de wandeling van het rondje Nieuw-Lekkerland, willen we ook graag de Arkelnaren in de benen krijgen.”
 
We verzamelen op gepaste afstand op het Raadhuisplein bij onze gele-glimlach caravan. Kom je ons onderweg tegen in onze gele jassen, schroom dan niet om aan te haken.
Vragen? Altijd welkom via info@doemeemolenlanden.nl