Wij geloven in de inwoners, verenigingen, bedrijven en instellingen in onze dorpen en kernen. Jullie weten het beste welke problemen er spelen en wat er aangepakt moet worden.

Doe mee! Molenlanden is er klaar voor. Voor andere politiek. We gaan het anders organiseren en we gaan het anders doen. Politiek van en aan de keukentafel. Dichtbij huis. Dichtbij jou. Omdat de politiek van ons samen is.

Waar mag je bij Doe mee! Molenlanden op rekenen en waar kun je ons op afrekenen?

1. Lokaal de beste

Wij zijn een lokale partij. Alleen in Molenlanden kun je op Doe mee! stemmen. Uitgangspunt voor ons handelen is dat wat goed is voor onze
eigen inwoners. Het gaat dus om jou! Wij willen zaken lokaal organiseren, lokaal oppakken en lokaal aan de slag!

2. Iedereen doet mee

In Molenlanden doen al onze inwoners mee. Wij accepteren het niet als mensen ongewild thuis op de bank zitten en een beperking mag geen reden zijn dat je niet kunt meedoen in de samenleving.

3. Ieder dorp zijn eigen agenda

Onze inwoners weten het beste wat er in hun dorp, buurt of straat moet gebeuren. Samen met jullie willen wij werken aan oplossingen. Het begint met luisteren en in gesprek gaan. Zo krijgt ieder dorp zijn eigen agenda. En die voeren we uit.

Waar mag je bij ons op rekenen?

Eerst zien dan geloven. Natuurlijk. Maar wij gaan het echt veranderen. En we komen terug. In ieder dorp, in iedere buurt. Ieder jaar. Op straat en digitaal. We gaan veranderen als het moet en als het echt niet kan, dan zeggen we het. Maar we draaien er niet omheen. Geef de verandering een kans.

Meld je aan en Doe mee