Vandaag is het de beurt aan Berend Buddingh. In 100 woorden vertelt hij waarom ook hij mee gaat doen in Molenlanden!

Ik doe mee omdat politiek voor mij mijn leven lang al van belang is. Omdat politiek voor mij een middel is om invloed uit te oefenen op onze omgeving en onze omstandigheden. Politiek doet er toe. Maar politiek is ook gewoon leuk.

Dus ik doe niet mee om een potje te zeuren, te klagen of af te geven op die politici en die zakkenvullers. Dat is zo 2015. Politiek doet er toe, maar politiek moet ook voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig zijn. Want politiek is voor iedereen van belang. En daar gaat het dan ook om: iedereen die mee wil doen, doet mee. Laat je niet opsluiten in je eigen gelijk op twitter of facebook, houd op met mopperen, maar sluit je aan bij Doe Mee! Molenlanden. Of nog beter: Doe Mee! in jouw eigen dorp! Doe Mee! Superlokaal!