Inwoners van Molenlanden, bedankt voor alle 6728 stemmen. Tweeduizend meer, dan in 2018. In Arkel behaalden we zelfs 60% van de stemmen. In 9 dorpen en die ene stad waren we de grootste. 29,6% van de stemmen in totaal, van 7 naar 8 zetels en weer de grootste in Molenlanden. 

We hadden er op voorhand alle vertrouwen in, maar dan moest het nog wel gebeuren. Als grootste partij én in de coalitie hadden we de kans om onze plannen waar te maken. De uitslag gaf aan, dat de inwoners ons hiervoor wilden belonen. 

Naast de inwoners bedanken we natuurlijk ook het team van Doe mee! Wat hebben we een meters gemaakt op de weekmarkten, bij de winkels, met het bezorgen van flyers en laatste dagkaarten. Wat nieuw was, is dat we ook digitaal aan de weg timmerden. Zichtbaar en toegankelijk, altijd dichtbij de inwoners en elk dorp en die ene stad met een eigen gezicht. We hebben veel van onze eigen mensen gevraagd, maar het was het meer dan waard. 

En nu verder, want met dit vertrouwen kunnen we de basis, die we hebben gelegd verder uitbouwen. Hoe dat vorm krijgt? De coalitieonderhandelingen draaien op volle toeren. 

Foto: Rick den Besten