Ik Doe Mee omdat ik kiezers wil oproepen om te stemmen en dan vooral slim te stemmen. Het zou heel goed zijn als er meer vrouwen actief zijn in de lokale politiek. Er wordt vaak gestemd uit sympathie op degene die bovenaan de lijst staat, maar kijk ook eens iets lager op de lijst. Natuurlijk om misverstanden uit de weg te helpen: het gaat om kwaliteit. Maar toch: thema’s zoals zorg en educatie zijn bij vrouwen belangrijker. En eerlijk is eerlijk, jonge vrouwen zijn ambitieuzer als ze een vrouwelijke leider als voorbeeld hebben. Wanneer meer vrouwen actief zijn in de lokale politiek is dit een voorbeeld voor al onze jongeren.

In mijn werk zie ik graag “ de eigen kracht” van mensen die in een moeilijke periode met ondersteuning zo zelfstandig mogelijk weer hun talenten en vaardigheden benutten en er toe doen! Mijn werkzaamheden zijn in de Randstad en na een ritje door de file is er niets fijner om de polder weer in te rijden. Daarom pleit ik voor goed vervoer voor studenten zodat jongeren hier kunnen blijven wonen. En tevens een gezellige ontmoetingsplek voor vrouwen om hun talenten te laten zien of gewoon gezellig een wijntje te drinken. Verbinden is de kracht!

Daarnaast maak ik mij zorgen over het woningaanbod in de Bleskensgraaf, leegstand en verpaupering. Ik zie graag een wijkcentrum/functie in de Spil voor iedereen die iets creatiefs, kunstzinnigs, ambitieus wil presenteren.