Op plek 5 van onze kandidatenlijst staat Curt Roth, de één na hoogste nieuwkomer van onze lijst. In deze blog vertelt Curt over zijn motivatie om voor DoeMee! aan de slag te gaan.

Ik doe mee omdat ik het belangrijk vind dat lokale uitdagingen ook samen worden opgelost, we doen het met elkaar.

Ik heb in Arkel een aantal jaar in de Dorpsraad gezeten, en daar zie je dat je samen met anderen echt een verschil kunt maken voor je dorp, in die lijn ligt ook mijn stap naar de lokale politiek. Vooral het lokale karakter spreekt me aan bij Doe Mee, en het gevoel dat we met zijn alle het verschil kunnen maken. Dus mensen betrekken bij planvorming en de uitwerking daarvan ook met elkaar kunnen meemaken.

Met zijn alle kunnen we er voor zorgen dat onze toch al mooie dorpen nog mooier worden, met behoud van al die dingen die daar bij horen, zoals een zwembad, bibliotheek, vertier voor kinderen zodat ze ook plek hebben om buiten te spelen of bijvoorbeeld in een soos een feestje kunnen organiseren.