Op maandag 15 april om 19.30 opent Doe mee! opnieuw haar deuren met een open fractieoverleg bij de Avonturenboerderij in Groot-Ammers. Michael van Hoorne zal een tipje van de sluier oplichten over de toekomstplannen, die hij binnenkort aan de gemeenteraad zal presenteren. Verder staan de plannen voor de rondweg in Groot-Ammers en een update van camping De Put in Ottoland op het programma.

Het open fractieoverleg is een initiatief van Doe mee! waarbij ze voor de inwoners de drempel naar beneden haalt om mee te denken en doen over wat er in hun omgeving gebeurt. Je hoeft daarvoor geen lid van Doe mee! te zijn, maar je kunt aanschuiven aan de fractietafel en ook je eigen punt inbrengen. Verder staan de punten van de eerstvolgende gemeenteraadsvergadering op de agenda. Omdat de raadsvergadering op dinsdag 16 april vervalt, grijpt de fractie de kans om bij te praten over de actualiteiten en de discussie aan te gaan over de inhoud.

Na de goede opkomst van deze open overleggen in Giessenburg en Kinderdijk zijn de verwachtingen van Doe mee! in Groot-Ammers hoog.