Een van de belangrijkste doelstellingen van DoeMee is het betrekken van zoveel mogelijk mensen bij de lokale politiek. De afgelopen maanden zijn wij alle dorpen (en stad) in geweest om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren over DoeMee en uit te dagen actief te worden. Dat we hierin zijn geslaagd zullen wij laten zien met een fantastische kandidatenlijst voor de verkiezingen. Vandaag alvast een tipje van de sluier. Met trots stellen wij Jarith Verhagen aan jullie voor, 17 jaar en ook zij gaat mee doen! In deze blog stelt ze zich voor!

Ik ben Jarith Verhagen, een 17e jarige student en ik Doe mee! Ik zou graag willen dat er meer positieve aandacht komt voor de jeugd. Om mij heen hoor ik veel over de jeugd van tegenwoordig maar vaak is dit negatief, dingen als hangjeugd op straat die overlast veroorzaken. Ik geloof dat onze generatie helemaal nog niet zo slecht is maar dat we er meer in moeten investeren. Ik zou graag zien dat er meer plekken komen waar jongeren zich kunnen verenigen. Plaatsen waar de jeugd gewoon kan zitten zonder verdere verplichtingen of deelname aan activiteiten. Doe mee! want deze jeugd is wel onze toekomst.