Met het label Doe mee! Dichtbij trapt de lokale partij van Molenlanden een serie aan activiteiten af om de politiek dichter bij de inwoners te brengen.

“We komen terug. In ieder dorp en onze stad, in iedere buurt en ieder jaar. Op straat en digitaal.” Die belofte deed Doe mee! Molenlanden we in de verkiezingscampagne van 2018. “Een mooie uitdaging”, volgens Giessenburger en Doe mee! raadslid Ruud van Rijn: “Maar wel eentje om waar te maken.”

Dichtbij de inwoners, dat betekent dat betekent, dat we graag bij de mensen thuis het gesprek aan de keukentafel aangaan. Aan de andere kant bieden we de inwoners ook de kans om aan te schuiven aan de fractietafel. Daarom nodigen we iedereen uit op maandag 18 februari om 20.00 uur in de Zoete Hoeffe in Giessenburg (Bovenkerkseweg 12 – 3381 KB).

Aanschuiven betekent, dat alle inwoners van Molenlanden welkom zijn op dit factieoverleg. Je hoeft geen lid van Doe mee! te zijn. Je mag meedenken, praten en doen als er een onderwerp is, dat je aanspreekt of als je iets met ons wilt delen. Aan het begin van het overleg is er ruimte om je stem te laten horen.

Waarom Giessenburg? Op de agenda van de raadsvergadering van 19 februari staat het plan voor de ontwikkeling van de Groene Wei in Giessenburg. De raad zal over dit plan in discussie gaan en dit heeft te maken met jou en de toekomst van jouw dorp.