In 2018 kwam ik onverwacht met voorkeurstemmen in de raad. Ik had mezelf voorgenomen om onbevangen het raadlidmaatschap te ervaren en vooral mezelf te blijven. In de raad heb je veel dingen te doen, die “moeten”, maar ik wilde vooral de vertegenwoordiger van de inwoners zijn. Zichtbaar, benaderbaar, ze uitleggen wat er wel en niet kan in de gemeentepolitiek en ook met ze meedenken in de initiatieven die ze hebben. Ik kan er een ingewikkeld verhaal van maken, maar het gaat dan écht om dat bushokje, die brievenbus en dat bruggetje.

Zelf ben ik een verenigingsmens. Toen ik de raad inging, heb ik mijn agenda leeggehaald. Dit betekent, dat ik nu op projectbasis nog klussen doe voor de kerk en de sportvereniging van mijn zoon. In het dagelijks leven en ik ZZP’er en doe ik verkoopwerk voor Alfa Accountants. In de zomer zit ik met mijn gezin aan de waterkant met de kanoverhuur. Dat laatste is net als de gemeentepolitiek, ik doe het omdat ik het leuk vind om te doen. En als iets leuk is, dan krijg je er energie van en kun je er met elkaar iets moois van maken.

En nu verder!!