Mijn naam is Naomi Kok en ik groeide op in Bleskensgraaf. Na zes jaar in Rotterdam gewoond te hebben woon ik nu in de polder. Met mijn 26 jaar heb ik veel ambitie om mijn steentje bij te dragen voor de gemeente maar ook om een aanspreekpunt te zijn voor jongeren. Daarom vind je mij op plek 3 op lijst 1! Bij Doe Mee zijn we ervan overtuigd dat de jeugd de toekomst heeft en de politiek toe is aan verjonging en gelijkheid en dat is exact waarom ik mee doe.

Doe Mee Molenlanden is naar mijn mening een partij waarbij iedereen in zijn waarde gelaten kan/mag worden. Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen zich binnen de gemeente gehoord voelt en niet wordt tegengehouden door het wel of niet hebben van een geloofsovertuiging.

Ik ben werkzaam als fotograaf en documentairemaker, hierdoor ben ik wekelijks te vinden in musea of kunstinstellingen voor mijn eigen fotografie projecten of het assisteren als cameravrouw bij documentaires. En waar grotere steden rijk zijn aan kunst en cultuur is er in onze regio nog een slag te slaan. Ik wil me inzetten voor initiatieven om bewoners meer met cultuur in aanraking te brengen om dat onze gemeente net zo rijk is, maar nog wel zijn plek moet krijgen.

De reden dat ik nu actief ben geworden voor Doe Mee is om de jongeren in de gemeente weer een stem te geven. Ik ben voor het behoud van een dorpskern. Ook als het betekent dat deze op een nieuwe locatie beter tot zijn recht komen vanwege nieuwbouw, samensmelten van scholen of omdat dit de infrastructuur zal verbeteren. Daarom hoop ik het dorps gevoel door te geven aan nieuwe bewoners, maar vooral aan de jongeren die door een gemis aan activiteiten weinig aansluiting vinden.