Mijn naam is Mariska Asmus. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen die allemaal al zelfstandig wonen. In het dagelijks leven werk ik als directeur bij een gemeente in Noord-Brabant.

Ik ben geboren en getogen in Arkel en ben daar ooit weggegaan vanwege de studie. Na in allerlei plaatsen te hebben gewoond, wonen wij  sinds ruim 11 jaar in het mooie Hoornaar, vlakbij De Donk.

Ik hou erg van de Alblasserwaard met de mooie vergezichten, open landschappen en de vele vogels.  Natuurlijk spreekt mij ook het karakter van de inwoners van de  Alblasserwaard en dan met name van Molenlanden mij aan; de openheid, tolerantie en het ondernemerschap. Dat is waarom ik me ook heb aangesloten bij Doe mee! Deze partij is echt voor iedereen: oud en jong, man en vrouw, religieus en ook voor mensen die dat niet zijn. Er wordt in alle openheid gekeken wat mogelijk is, zonder achterkamertjes, in het belang van alle inwoners.

Samen maken we onze mooie gemeente Molenlanden een gemeente voor iedereen. Ik doe mee!