Mijn naam is Marijke van Hoorne. Ik ben 60 jaar en opgegroeid op de boerderij in Streefkerk. Inmiddels woon ik alweer heel wat jaren in Goudriaan, dus een echte Alblasserwaardse.

Na mijn HBO-opleiding Commerciële Economie ben ik al snel als zelfstandig ondernemer gestart en nu ook werkzaam als directeur van de branchevereniging PPP, een vereniging waar 230 bedrijven bij zijn aangesloten.

Ik krijg energie uit mijn werk, ben oplossingsgericht en werk graag samen. Ik ben getrouwd met Robert en onze 4 kinderen hebben alweer 2 kinderen. Ik ben een echt familiemens en word blij van lekker koken en sporten.

Mijn ambitie met Doe Mee is om, met heldere duidelijke taal en een luisterend oor mijn steentje bij te dragen aan de lokale politiek. Onze dagelijkse leefomgeving is belangrijk, onze dorpen zijn uniek en dus de moeite waard om me voor de inwoners van Molenlanden in te zetten.