Ik ben Maarten van Helden, 56 jaar en woon bijna 30 jaar met veel plezier in Arkel. Sinds 2013samen met mijn vrouw Ayesha.

Als adviseur werk ik namens de provincie Utrechtaan een gezonde leefomgeving, omgevingskwaliteit, klimaatadaptatie en energietransitie bij gemeentelijke plannen en projecten.

Arkel is een fijn dorp om te wonen. Het mooiste aan Arkel vind ik de mensen. We hebben hier veel actieve, creatieve en betrokken burgers, bedrijven en instellingen die samen iets moois maken van het dorp.

Ik doe mee omdat ook ik vind dat lokale politiek dichtbij de mensen moet staan. De bewoners weten immers zelf het beste wat er leeft en speelt, welke problemen er zijn, maar ook welke kansen. Er echt voor de mensen zijn, goed naar ze luisteren, met ze meedenken, daar staat Doe mee! voor.

Ik hoop gekozen te worden als raadslid voor Doe mee! zodat ik ook kan meehelpen om het verschil te blijven maken.