Mijn naam is Erik de Jong. Ik werk bij een landmeetkundig ingenieursbedrijf. Wij doen aan innovatief landmeten en maatvoeren

Het mooiste aan mijn dorp Noordeloos vind ik de rust en het landelijke karakter. Daarbij heeft Noordeloos een bruisend verenigingsleven en gezellige horeca die zorgen voor vele sociale contacten in ons dorpsleven. De maatschappelijke betrokkenheid van onze dorpsbewoners is groot en dat spreekt me erg aan.

Ik doe mee omdat ik het belangrijk vind dat de maatschappelijke betrokkenheid van onze inwoners ook voor de toekomst gewaarborgd blijft. Daarom is het belangrijk dat de politiek weet wat er speelt in de dorpen (en stad) en wat de behoeften in de samenleving zijn. Het is in mijn visie heel belangrijk dat de jeugd en jong volwassenen door de politiek gehoord worden. We moeten er namelijk met zijn allen voor zorgen dat deze doelgroep zich thuis blijft voelen in Molenlanden. Zij zijn namelijk de toekomst! Op de oude bestuurscultuur zitten jongeren van tegenwoordig niet te wachten.

Doe mee! Molenlanden is een nieuwe verfrissende partij die open staat voor vernieuwde politiek en dat spreekt me erg aan! Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen door Noordeloos via Doe mee! Molenlanden te vertegenwoordigen in de lokale politiek.