Ik ben Curt Roth, getrouwd met Linda en heb twee kinderen, en woon sinds 1986 in Arkel.

In het dagelijks leven werk ik als productontwerper in ons bedrijf TRC Simulators in Arkel.
Naast mijn werk probeer ik mij al vele Jaren in te zetten voor de maatschappij en de mensen om mij heen.
Voor ik bij Doe mee! kwam 3 jaar geleden deed ik dat bij de Dorpsraad in Arkel, mijn insteek is om altijd met een positieve blik te kijken naar de uitdagingen die in onze gemeenschap spelen, en mee te denken over oplossingen, dat positieve gevoel waar ik erg van hou heb ik ook gevonden bij Doe mee! vandaar dat ik mij drie jaar geleden dan ook graag aansloot. Ik denk dat het belangrijk is om een sterke lokale partij te hebben die zich zonder landelijke bemoeienis volledig kan richten op lokale uitdagingen, en dicht bij de mensen staat om samen te werken aan ideeën en oplossingen om onze omgeving, dorpen en stad zo mooi en sterk te houden als ze zijn, en beter te maken waar dat kan en nodig is.

Voor mij is het belangrijk dat we dat samen doen, want wij met zijn allen zijn Molenlanden!