Ik ben Bob Brokking en er zijn twee redenen waarom ik mee doe.

Na Arkel en een rondje Nederland woon ik inmiddels zo’n 30 jaar in Schelluinen en ben ik gehecht aan de prettige woonomgeving die Schelluinen biedt. Graag wil ik bijdragen aan het behouden van die omgeving en liefst aan verdere verbetering.

De tweede reden is dat we vanuit het Dorpsberaad, waar ik zo’n 7 jaar deel van uit maak, mooie resultaten hebben geboekt voor Schelluinen. Denk aan het Multifunctioneel centrum en de reconstructie van de Voordijk, Zandkade, Kaatsbaan, Kerkplein en Kerkweg.

De aanloop naar deze resultaten ligt in de tijd dat Schelluinen nog gemeente Giessenlanden was. Inmiddels vormen we met 19 andere dorpen en een stadje Molenlanden.

Het is de vraag of in deze grotere gemeente de stem van Schelluinen voldoende hoorbaar blijft, zodat ook in de toekomst mooie projecten in Schelluinen kunnen worden gerealiseerd.

De kerngerichte aanpak van Doe mee Molenlanden geeft de mogelijkheid om Schelluinen en haar belangen goed te vertegenwoordigen en invloed uit te oefenen op de keuzes die binnen Molenlanden worden gemaakt. Daar wil ik mij de komende jaren voor inspannen.