Ik ben Berend Buddingh’, getrouwd met Liesbeth, twee uitwonende kinderen, woonachtig in Arkel. Al meer dan 50 jaar! Een halve eeuw.

In het dagelijks leven ben ik bestuurder van Libréon, een stichting voor voortgezet onderwijs in Breda. Ik ga er graag op uit. Weekendjes weg, uit eten, vakantie. Ik lees graag. Fictie en non-fictie. Iedere morgen de Volkskrant. Netflix is ook part of our live. Van Drive to survive tot Breaking Bad enBollywood films. Geweldig. En Doe mee! is de belangrijkste bijzaak in mijn leven.

Ik ben drie jaar geleden de lokale politiek weer ingegaan om die politiek dichter bij de mensen te brengen. Een cliché, maar nog altijd nodig. Zeker na het rampjaar 2021 zijn de inwoners het vertrouwen in de politiek kwijt. Terecht. Den Haag heeft er puinzooi van gemaakt. Maar ook in Molenlanden doen we echt niet alles goed. Nog lang niet. De communicatie vanuit de gemeente is soms echt dramatisch en daar begint het vaak. Als Doe mee! zijn we altijd overal op aan te spreken. Ook als we het niet zomaar kunnen oplossen.

En we zijn altijd te vinden. Niet alleen tijdens verkiezingen. Dat vind ik mooi. Daar haal ik energie uit. Praatje pot. Zien waar je iets kunt betekenen. En dat kunnen we niet alleen. Dat moeten wel samen doen. Doe mee! #meedoeniswinnen