Ik ben Anne Marie Mollema, geboren en getogen in Hoornaar. Ik ben mijn werkzame leven begonnen als bioloog op een onderzoekslab. Sinds de geboorte van mijn kinderen werk ik als zelfstandig webdesigner. Daarnaast ben ik altijd maatschappelijk actief geweest. Voorheen als MR-lid en als gastdocent op de basisschool. Tegenwoordig ben ik lid van de cliëntenraad van een zorginstelling en vervul ik bestuursfuncties binnen de Historische Vereniging Hoogblokland Hoornaar Noordeloos, het Historisch Collectief Molenlanden en de Initiatiefgroep Binnenstebuiten.

Ik sta voor leefbare, groene dorpen voor jong en oud. Dorpen die de ruimte krijgen om zich te kunnen ontwikkelen, maar wel met respect voor mens, landschap, natuur en cultuurhistorie. Samenleven is een werkwoord, daar werk ik graag aan mee.

Ik kies voor Doe mee! omdat zij dé lokale partij van Molenlanden is. Een partij vóór en dóór iedereen, met een eigen opgestelde agenda voor ieder dorp en die ene stad.  Ik voel me er gehoord en thuis en kijk er naar uit om Molenlanden met elkaar een stukje mooier en inclusiever te maken.