Ik ben Adrie Beumken en sinds maart 2021 raadslid namens Doe mee! Molenlanden.

De reden voor mijn tussentijds aantreden was droevig, mijn voorganger Carla Fenijn overleed totaal onverwacht. Het valt niet mee om in haar voetsporen te treden, maar ik doe mijn uiterste best ‘haar’ onderwerpen zo goed mogelijk uit te werken.

Na een afwezigheid van meer dan 10 jaar was het weer even wennen, maar dat deed ik graag. Ik heb in Doe mee! Molenlanden een partij gevonden die staat voor mijn principes en die zich voor 100%  kan richten op het belang van Molenlanden en haar inwoners! Zonder sturing van landelijke partijpolitiek, zonder advies uit ‘Den Haag’ en zonder sturing door partijvoorschriften.

Gewoon, alle pijlen op en alle inzet voor Molenlanden!!!

Voeg daarbij dat ik omringd wordt door enthousiaste en terzake bijzonder deskundige collega’s, dan snapt u dat ik het buitengewoon naar mijn zin heb.

Mijn advies aan u Doe ook Mee of stem op ons, wij staan namelijk voor niemand anders dan voor u!