Op woensdag 16 maart mag Nederland weer naar de stembus. Een mooi moment voor DoeMee! om de kiezer op te roepen te gaan stemmen.  De lokale partij doet dit door volgende week 12.000 kaarten  huis-aan-huis persoonlijk rond te brengen. Op de kaart worden  alle inwoners opgeroepen om gebruik te maken van hun stemrecht…en met een knipoog wordt verwezen naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Bij de vorige verkiezingen werd DoeMee! als nieuwkomer in één keer de grootste partij van Molenlanden en daarmee winnaar van de verkiezingen. Eén van de sleutels van het succes was de zichtbaarheid en de positieve campagne.  Berend Buddingh: “Veel partijen voeren alleen campagne in de weken voorafgaand aan de verkiezingen. Bij DoeMee! zijn we altijd zichtbaar en benaderbaar. Vlak voor de kerst hebben we nog een uitgebreide en inhoudelijke flyer rondgebracht. We staan te trappelen om komend jaar weer alle dorpen en stad te bezoeken en met onze inwoners in gesprek te gaan! En voor iedereen geldt: doe mee aan onze democratie! ”

Er staat een enthousiaste ploeg mensen klaar om komend jaar de handen uit de mouwen te steken. Zo zal DoeMee! zodra dat weer kan alle dorpen en stad bezoeken.