We komen terug. Ieder jaar bij jou in de buurt en in de straat.” De belofte, die we in 2018 maakten staat voor Doe mee! als vanzelfsprekend op de agenda. Niet alleen in verkiezingstijd, je komt ons gewoon altijd tegen. 
 
Het eerste moment is aanstaande zaterdag 7 mei tijdens de jaarlijkse braderie in Bleskensgraaf. Nou ja, jaarlijks. Ook wij zijn blij, dat het na 2 jaar afwezigheid weer mag.
We zijn er om onze 6728 kiezers te bedanken. Dat lukt natuurlijk niet allemaal, maar als je er bent dan doen we dat bedanken graag persoonlijk. 
 
Ook ons raadslid Naomi Kok, 27 jaar, inwoner van Bleskensgraaf en vertegenwoordiger van Doe mee! voor jongeren is er zaterdag bij: ” De onderwerpen wonen en openbaar vervoer staan voor mij hoog op de agenda, omdat dit belangrijke thema’s voor jongeren zijn. Belangrijk om in Molenlanden te kunnen blijven wonen. Hoe en wat? Ik hoor graag hoe jij erin staat en wat volgens jou de keuzes zijn, die ik als raadslid hiervoor kan maken.”
 
Tot zaterdag. Kun je er niet zijn en wil je met Naomi in contact komen? Dat kan met een E-mail naar naomi.kok@doemeemolenlanden.nl