Voor de tweede keer in 2018 alle kernen van de toekomstige gemeente Molenlanden bezoeken, betekent dat het campagneteam topfit moet blijven. Om topfit te blijven start het Doe mee! team aanstaande zaterdag de campagnedag om 9.15 uur in de sportzaal bij PhysioFit in Hoornaar. Jeroen Blokhuis belooft ze een pittige training op ieders niveau te geven: “Na dat uurtje sporten kunnen jullie met dubbele energie de dorpen Giessenburg, Molenaarsgraaf, Ottoland en Brandwijk in.”

In het voorjaar heeft Doe mee! Molenlanden een kennismakingstoer gemaakt langs de 19 dorpen én 1 stad van Molenlanden. Om te horen wat de inwoners zelf belangrijk vinden voor het leven, wonen en werken.
Deze verkiezingscampagne komt DoeMee! terug om te presenteren wat er daarover in het verkiezingsprogramma terecht gekomen is. Met voor elke kern een eigen agenda, want het behoud van de eigen identiteit staat voor alle inwoners hoog in het vaandel.

De afgelopen twee zaterdagen kon je het team van Doe mee! Molenlanden al tegenkomen in Nieuw-Lekkerland, Arkel, Oud-Alblas, Hoornaar en Streefkerk. Komende zaterdag worden de dorpen Giessenburg, Molenaarsgraaf, Ottoland en Brandwijk bezocht.

Wil je meedoen met het uurtje spinning van Doe mee! Meld je aan per email info@doemeemolenlanden.nl of met een PBtje op Facebook.